MENIU

La o zi după atacul terorist de la Londra, un GEST UIMITOR s-a răspândit în întreaga ţară - FOTO

La o zi după atacul terorist din Londra, poliţiştii din întreaga Mare Britanie primesc o uriaşă dovadă de simpatie din partea publicului.

În întreaga Mare Britanie, poliţiştii au primit joi buchete de flori însoţite de bilete de la simpli cetăţeni, în semn de mulţumire şi de solidaritate după atacul terorist de la Londra, în care un ofiţer de poliţie şi-a pierdut viaţa.

Primul loc în care s-au primit buchete de flori a fost cel de lângă gardul Parlamentului Marii Britanii, locul în care ofiţerul de poliţie şi-a pierdut viaţa, nu înainte de a reuşi să îl anihileze pe atacator.

Mai multe secţii de Poliţie din întreaga ţară au postat pe internet buchetele de flori şi biletele cu simple mulţumiri de la cetăţeni, în timp ce hashtag-ul #ThinBlueLine a fost popular pe Twitter, în semn de mulţumire faţă de curajul serviciilor de urgenţă britanice, scrie BBC. De asemenea, Poliţia Metropolitană a colectat peste 60.000 de lire sterline într-o singură zi, pentru soţia şi cei doi copii ai poliţistului decedat.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie poliţie atac terorist londra