MENIU

Keith Flint, solist The Prodigy - posibilul motiv al sinuciderii sale

Keith Flint, solist The Prodigy, s-ar fi sinucis la vârsta de 49 de ani în această dimineață. Trupul lui a fost descoperit în locuința lui din Essex, Marea Britanie, iar colegii lui de trupă au confirmat deja ipoteza sinuciderii. 

Keith Flint, solist The Prodigy, s-a luptat cu alcoolul, drogurile, depresia și a precizat în trecut că dragostea lui pentru cei șașe căței îl mai ține în viață. 

Poliția și ambulanța au fost solicitate în această dimineață, în jurul oreo 8.10, la locuința artistului, în urma unui apel de urgență, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

Keith Flint a vorbit despre sinucidere într-un interviu cu Matt Blacke 

Keith a spus că atunci când va termina cu faima, el își va lua viața. 

"Nu m-am salvat de nimic, acum încasez totul. Întotdeauna am avut acest lucru în mine. Atunci când voi termina, mă voi sinucide. Dar jur pe Dumnezeu că nu este o sinucidere, ci un lucru pozitiv."

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett. Componența formației: Liam Howlett (clapist și compozitor), Keith Flint (dansator și vocalist), Leo Crabtree (baterist), Rob Holliday (chitarist) și Maxim (MC și vocalist). Leeroy Thornhill(dansator și ocazional clapist live) a fost membru al formației între 1990 și 2000 astăzi DJ, precum a făcut și un alt membru, dansatoarea și vocalista Sharky care a părăsit grupul în perioada timpurie.

Ultimul album al trupei Always Outnumbered, Never Outgunned a fost lansat pe 23 August 2004 (14 Septembrie 2004 în SUA). Keith Flint și Maxim nu au asistat la acest album. În schimb albumul a avut oaspeți ca Liam Gallagher de la Oasis, Kool Keith, Twista, și actrița Juliette Lewis. Flint și Maxim totuși au revenit într-un turneu internațional pentru a susține albumul. A urmat un single experimental "Memphis Bells", urmat de tradiționala apariție, single-ul "Girls".

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Mai multe articole despre:
sinucidere Keith Flint solist Prodigy