MENIU

Jurnalista agresată de Diana Șoșoacă în 2021, în mijlocul unui nou incident. Echipa sa, atacată cu pietre și bâte într-o zonă masiv bombardată din Liban

Jurnalista Lucia Goracci/ Profimedia

Jurnalista agresată de Diana Șoșoacă a fost implicată într-un nou incident șocant în Liban. Mașina în care se afla alături de colegii ei, a fost atacată cu pietre și bâte de localnicii dintr-o zonă bombardată masiv de Israel. De frică, șoferul echipei de jurnaliști a făcut infarct, iar Lucia Goracci a rămas înmărmurită în fața scenelor teribile. Jurnalista a specificat că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii din ultima perioadă și a fricii oamenilor de posibile atacuri armate. 

Lucia Goracci, jurnalista italiană agresată de Diana Șoșoacă, a trecut iar prin momente de groază. Aflată în Liban, într-o zonă afectată grav de bombardamentele Israelului, jurnalista și colegii ei, un șofer libanez și un cameraman, au fost atacați cu pietre și bâte de zeci de localnici. Aceștia au demarat în trombă, însă, huliganii au mers pe urmele lor, spun jurnaliștii.

"Filmam fără probleme, oamenii vorbeau cu noi. Dar a apărut un tip, un bărbat, s-a dus împotriva lui Marco Nicois, încercând să-i smulgă camera. L-am protejat pe Marco, apoi ne-am urcat înapoi în mașină, gata să plecăm repede. Au venit alții și au împins mașina și bărbatul, primul, a încercat să arunce cu o piatră mare în noi", a povestit jurnalista. 

La un moment dat, colegul jurnalistei Lucia Goracci a oprit la o benzinărie, a stat de vorbă cu scandalagiii și în cele din urmă spiritele s-au calmat, spun jurnaliștii. Însă, din cauza sperieturii pe care a tras-o, bărbatul a căzut ca secerat la pământ în urma unui atac de cord. El a primit îngrijiri medicale de urgență, potrivit presei.

Diana Șoșoacă, audiată la Parchetul General după scandalul cu Rai Uno și Lucia Goracci - Acuzațiile senatoarei

În anul 2021, jurnalista italiană Lucia Goracci a venit în România pentru un interviu cu Diana Șoșoacă.

În urma unor discuții în contradictoriu, Diana Șoșoacă s-a enervat și ar fi închis-o în biroul ei de avocatură din București. La fața locului a intervenit poliția, iar Diana Șoșoacă a spus că, de fapt, ea fusese cea agresată.