MENIU

Inundațiile fac prăpăd în Brazilia. Doi oameni au murit și mai mulți au fost dați dispăruți în urma alunecărilor de teren - VIDEO

Sursa foto: Twitter

Dezastru din cauza inundațiilor provocate de ploile abundente din Brazilia. Doi oameni au murit și mai mulți au fost dați dispăruți în urma alunecărilor de teren provocate de aluviuni. Casele oamenilor plutesc în apă, iar în zonele de periferie mai multe animale au fost ucise de viituri. Autoritățile au declarat stare de alertă. 

Ploile abundente din ultimele zile au făcut prăpad în mai multe zone din Brazilia. Orașele au fost inundate iar casele oamenilor plutesc în apă. Două persoane au murit și mai multe au fost date dispărute în urma alunecărilor de teren.

Autoritățile informează că printre persoanele dispărute ar mai putea exista și alți morți. Un munte de noroi a căzut peste o autostradă și a distrus cel puțin 16 vehicule.

Oamenii sunt disperați că apele le-au luat bunurile agonisite toată vara. Apa a pătruns și în centrele comerciale și mai multe instalații au fost blocate.

Dezastrul a fost filmat inclusiv din avioane, iar imaginile au impresionat o lume întreagă. Pagubele sunt uriașe. Autoritățile au declarat stare de alertă. 

Mai multe articole despre:
inundatii brazilia