MENIU

Înrmomântare regească pentru un interlop. Bărbatul a avut sicriul de aur

Interlopul irlandez Stephen O\"Reilly, cunoscut pentru violența sa și implicarea în numeroase jafuri, a fost înmormântat recent într-o ceremonie grandioasă în Dublin, după ce a murit pe 20 mai într-un accident rutier. Deși avea un trecut marcat de infracțiuni, apropiații îl descriu ca pe „un om cu inimă de aur”.

Ceremonie „Regească” pentru un interlop notoriu

Stephen O\"Reilly a fost îngropat într-un sicriu aurit, însoțit de melodia „Simply The Best” a Tinei Turner. Sicriul său a fost purtat de șase bărbați și o femeie, iar fotografiile de la înmormântarea sa au devenit virale pe rețelele sociale. 

Printre imaginile distribuite, se numără portrete uriașe ale interlopului, înfățișându-l la bustul gol și cu mușchii încordați, alături de mesajul: „Adevăratul Pablo. Unicul și inegalabilul Gangster Reilly”, conform tabloidului britanic Daily Mail.

                    Imagini de la înmormântarea interlopului Stephen O'Reilly.

O altă fotografie îl arată pe O\"Reilly alături de o cutie plină cu praf alb, cel mai probabil cocaină, însoțită de mesajul „Fără comentarii”. De asemenea, o imagine ironică îl prezintă pe un detectiv care nu a reușit să-l închidă, subliniind astfel influența și puterea interlopului.

Wow Stephen O’Reilly what a scum bag pic.twitter.com/6syVaeJecG

— THE IRISH TRIBUNE (@IrishTribuneIE) May 30, 2024

Legăturile lui Stephen O\"Reilly cu mafia crimei organizate

Funeraliile au avut loc la Biserica Our Lady Queen of Peace Church din Coosan, unde zeci de oameni, inclusiv copii, au participat la ceremonie. 

Printre omagii, rudele i-au adus coroane funerare în formă de arme, subliniind legăturile sale strânse cu o grupare notorie de crimă organizată. Stephen O\"Reilly, care avea peste 30 de ani și o fetiță pe nume Kayleigh, era cunoscut pentru implicarea sa în spargeri și ascunderea de arme și droguri pentru o bandă criminală din Midlands.

Potrivit familiei, Stephen O\"Reilly a murit pe loc în urma unei coliziuni frontale: „El este plâns de logodnica lui Aoife, fiica Kayleigh, tatăl Joe, mama Catherine, sora Michaela, Catriona și Shamini, cei mai buni prieteni Mark, Eddie, Fidgy și Shannen și copiii lor, rudele lui și de mulți prieteni”, a transmis familia într-un mesaj emoționant.

„Era un individ extrem de violent”, a declarat o sursă pentru Sunday World. „De la o vârstă fragedă, s-a implicat în spargeri în Athlone și în împrejurimi și a fost suspectat că ascundea arme de foc și droguri pentru o bandă criminală notorie din Midlands.” Stephen O\"Reilly urma să apară în fața mai multor instanțe înainte de a-și pierde viața în accident.