MENIU

INEDIT. S-a deghizat în mama sa, ca s-o ajute să-și ia permisul de conducere!

Un bărbat de 43 de ani din Brazilia a fost prins în timp ce se dădea drept mama lui în vârstă de 60 de ani, pentru a o ajuta să-și ia permisul de conducere.

După ce femeia a picat de mai multe ori examenul pentru carnetul de conducere, fiul său a decis s-o ajute, scrie Daily Mail.

Bărbatul s-a costumat în femeie pentru a putea da testul în locul ei. El a fost la un pas de a-i păcăli pe polițiști, însă autoritățile au decis să-i mai verifice încă o dată actele de identitate, după ce au început să bănuiască că ceva este în neregulă.

„Nu mi-am dat seama că arată ciudat, pentru că avusesem mulți candidați înainte și nu mai eram atent. Chiar și asa, după ce ne-am urcat în mașină, mi-am dat seama că este un bărbat costumat în femeie. El s-a chinuit foarte tare ca să fie cât mai feminin și natural cu putință”, a declarat unul dintre examinatori.

În ciuda întâmplării, bărbatul a fost apreciat pe rețelele de socializare, gestul său fiind descris ca unul nobil. Pe de altă parte, au existat și persoane care l-au criticat, susținând că dacă cineva a picat examenul de trei ori, poate reprezenta un pericol în trafic.

El a fost arestat și eliberat pe cauțiune, iar autoritățile au demarat o anchetă.

Mai multe articole despre:
barbat deghizat examen auto