MENIU

Incursiuni în oraşul sexului, locul în care bărbaţii au câte trei iubite pentru că "au de unde"

<p>Orasul Sexului</p>
<p>Orasul Sexului</p>

Dongguan, China. Acesta este oraşul în care fabricile angajează aproape în totalitate femei din cauză că pe bărbaţi pur şi simplu "nu se pot baza"...

În societatea noastră, monogamia naşte adevărate controverse. Există, însă, un loc în care nu numai că este tolerată, dar este şi încurajată! Cu mult superioare numeric bărbaţilor, femeile din oraşul Dongguan, din provincia chineză Guangdong, ajung să-şi împartă partenerul între ele.

Recunoscut ca oraşul în care se produc iPhone-uri şi iPad-uri, Dongguan îşi impune, se pare, şi renumele de "oraş al sexului". În condiţiile în care fabricile locale angajează mai mult femei, bărbaţii trebuie să se mulţumească şi cu alt fel de job-uri, de multe ori "casnice". Iar asta înseamnă că au mai mult timp liber. Şi nu pentru una, ci pentru două, trei prietene.

"Aici este mai uşor să găseşti o iubită decât o slujbă", a spus un bărbat.

În "oraşul sexului", multe femei aleg să se implice, de bună voie, în relaţii cu bărbaţi care au deja mai multe iubite.

"Am trei prietene şi toate ştiu una de cealaltă. Mulţi dintre amicii mei au mai multe iubite. Sunt atât de multe tinere, unele chiar naive... De ce să nu avem mai mult de o iubită, dacă putem? Suntem aici să ne distrăm! Dacă tu nu o faci, alţii o vor face!", a spus Li Bin, un tânăr locuitor al oraşului.