MENIU

Incendiu puternic în Nisa. Șapte oameni au murit, printre care și un copil

Un incendiu devastator a izbucnit într-o clădire din Nisa, provocând moartea a cel puțin șapte persoane, inclusiv un copil. Incidentul s-a petrecut în cartierul Moulins, un cartier dens populat al orașului, în cursul nopții.

Conform informațiilor oferite de pompieri și citate de AFP, incendiul a izbucnit în jurul orei 2:30, la etajul șapte al clădirii.

La sosirea echipelor de intervenție, acestea s-au confruntat cu un incendiu violent într-un apartament. În ciuda eforturilor considerabile ale pompierilor, care au intervenit cu 25 de vehicule și 72 de pompieri, șapte persoane și-au pierdut viața. Trei persoane au fost rănite și transportate de urgență la spital.

Clădirea a fost evacuată de urgență

Pompierii au evacuat clădirea, relocând 33 de persoane în altă parte. Incendiul a fost stins în jurul orei 7 dimineața. Viceprimarul din Nisa a declarat că victimele par să fie membri ai aceleiași familii. Cauza incendiului rămâne necunoscută.

 Autoritățile continuă să investigheze pentru a determina cauza exactă a incendiului și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.