MENIU

Incendiu devastator la o moschee din Indonezia. Momentul în care cupola uriașă se prăbușește a fost filmat - FOTO&VIDEO

Sursa foto: Twitter

Imagini dramatice au fost surprinse în capitala Indoneziei, acolo unde una dintre cele mai mari moschei a fost distrusă de un incendiu. Cupola uriașă a fost văzută de la depărtare cum se prăbușește. Flăcările au izbucnit chiar în timpul în care mai mulți muncitori lucrau la reabilitarea acesteia. 

Mii de musulmani au surprins momentul în care cupola uriașă se prăbușește în urma incendiului devastator, iar alerta s-a dat în tot nordul Jakarteri, acolo unde au intervenit zeci de autospeciale de pompieri.

Focul a izbucnit în timpul unor lucrări de reabilitare. Mai mulți muncitori se aflau pe schele la acel moment, iar unul a reușit să surprindă imagini apocaliptice chiar din interiorul moscheei.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului, iar polițiștii au audiat mai mulți muncitori care se ocupau de renovări.

Moscheea este situată în complexul de clădiri care aparține Centrului Islamic din Jakarta. Fumul negru care s-a ridicat în aer a putut fi văzut în toată capitala Indoneziei.

Un incendiu asemănător a avut loc la aceeași moschee acum 20 de ani. Și atunci, cupola a luat foc tot în timpul lucrărilor de renovare, iar flăcările au fost stinse după mai bine de 5 ore. 

Mai multe articole despre:
incendiu indonezia moschee