MENIU

Impresionant! Eroină la șase ani. Vezi ce dorință și-a pus această fetiță de ziua ei de naștere

Armani Crews, o fetiță de 6 ani din Chicago, le-a spus părinților ce își dorește de ziua ei. Aceștia nu au luat-o în serios, dar, după ce a insistat timp de câteva luni, părinții au fost nevoiți să se conformeze.  

La cei aproape șase ani, Armani le-a spus părinților că dorește ca toți oamenii fără adăpost din împrejurimi să participe la un ospăț la ziua ei. Inițial mama ei, Artesha, a crezut că fetița glumește, sau că e doar o toană trecătoare, dar micuța a insistat.

Artesha a încercat să o convingă că nu și-ar mai permite să-i cumpere ei un cadou, dacă ar da curs cerinței, însă fetița a fost de neînduplecat: Armani a spus că este gata să renunțe la cadou, dacă oamenii fără adăpost vor primi o masă caldă.

Părinții lui Armani au dezvăluit planurile preotului comunității, prin intermediul căruia s-a organizat o masă pentru toți cei 125 de oameni fără adăpost din împrejurimi. Vecinii au făcut donații și au împărțit pachete speciale care conțineau săpun, pastă și peruță de dinți, deodorant, dezinfectant pentru mâini și o gustare.

Mama fetiței a declarat pentru postul ABC News că Armani a fost cu adevărat fericită pentru că a putut face alți oameni fericiți și că nu și-a mai dorit nimic altceva.