MENIU

Imagini șocante din timpul bombardării rușilor în centrul Ucrainei: Momentul în care un magazin plin cu oameni e lovit de o rachetă

Imagini șocante au fost surprinse în timpul atacului nimicitor cu rachete ale rușilor într-o regiune din centrul Ucrainei - în orașul Uman. Autoritățile ucrainene au anunțat mai multe victime și clădiri distruse.

Bombardamentele de joi ale rușilor au afectat grav orașul Uman, din regiunea Cherkasi, în centrul Ucrainei, unde o rachetă Kalibr a lovit un bloc de locuințe, alta un un supermarket și o spălătorie auto.

Oraşul Uman a fost lovit puternic în atacul cu rachete, potrivit lui Igor Taburets, şeful administraţiei militare a regiunii Cherkasi.

„Avem două lovituri: la un centru industrial şi la o spălătorie de maşini. În al doilea caz, a izbucnit un incendiu în urma loviturii”, a transmis Taburets.

Forțele de apărare ucrainene au postat o înregistrare video din regiunea Cherkasi care surprinde exact momentul în care un magazin este lovit de o rachetă rusească.

Oamenii aleargă disperați pentru a scăpa din clădire în timp ce bucăți din tavan încep să se desprindă și să cadă printre ei.

Potrivit unui prim bilanț al autorităților, cel puţin opt persoane au fost rănite după atacul cu rachete din Uman.