MENIU

Imaginea simbol a catastrofei aeriene din Egipt. Avea doar 10 luni! - FOTO

Ultima fotografie a unei fetiţe din Rusia privind pe un geam al aeroportului din Sank Petersburg a ajuns în presa internaţională.

Darina Gromova este cea mai tânără victimă a tragediei zborului 7K9268: fetiţa de numai 10 luni se întorcea împreună cu tatăl şi mama sa din staţiunea Sharm El-Sheikh. Înainte de a pleca în vacanţă, părinţii au fotografiat-o pe Darina în vreme ce privea avioanele pe un geam al aerportului din Sankt Petersburg.

Fotografia a fost postată pe contul din reţeaua socială VKontakte al mamei copilei, Tatiana Gromova. După catastrofa aviatică, ele au fost preluate de mii de utilizatori ai reţelei şi au devenit simbolul durerii ruşilor în faţă acestei catastrofe. O altă imagine emoţionantă care a circulat pe Internet a fost cea postată de Iuri Sein, un turist fotografiat în vreme ce urcă în avion cu fiica să de 3 ani în braţe, scrie Inprofunzime.md.

La bordul aeronavei prăbuşite în Egipt se pare că erau 25 de copii, Darina fiind cea mai mică dintre ei. De aceea, pe lângă coroanele de flori, ruşii depun şi jucării la memorialele închinate victimelor.