MENIU

Ideologul regimului de la Kremlin cere EXECUTAREA lui Putin! Postarea, devenită virală pe Telegram, a fost ȘTEARSĂ

Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin

Ideologul Alexandr Dughin, supranumit „Creierul lui Putin”, se revoltă împotriva liderului de la Kremlin. Acesta a cerut, ce-i drept voalat, executarea președintelui rus, într-un mesaj postat pe Telegram, care ulterior a fost șters. 

Alexandr Dughin - a cărui fiică Daria Dugina a fost ucisă după ce mașina în care se afla a fost aruncată în aer în seara zilei de 20 august, lângă satul Bolșie Vyazemy (regiunea Moscova) - a făcut referire, în postarea citată, la cartea „Creanga de aur”, de James Frazer, unde regele este ucis, relatează defapt.ro.

În această ficțiune, regele este ucis fiindcă nu a reușit să aducă ploaia în vreme de secetă.

„Îi dăm Conducătorului deplina putere absolută, iar el ne salvează pe toți, poporul, statul, oamenii, cetățenii, într-un moment critic. Dacă pentru asta se înconjoară de r***t sau scuipă pe justiția socială, asta e neplăcut, dar doar dacă ne salvează.

Altfel – soarta «regelui ploilor»”, a scris Dughin, pe Telegram.

 


Vorbind despre situația din Ucraina, el a scris că fiecare „rus adevărat” ar trebui să se întristeze acum și să „strângă dinții de durere”. Dughin a continuat explicând că Rusia „a predat Hersonul” și că, dacă civilii nu sunt supărați pentru ceea ce s-a petrecut șa Herson, atunci „nu sunt ruși”.

Mai multe articole despre:
alexandr dughin putin executare putin ucidere putin