MENIU

Și-a părăsit soțul și a decis să se căsătorească cu tatăl acestuia, cu 40 de ani mai bătrân

O femeie de 36 de ani care și-a părăsit soțul după doar opt luni de mariaj a anunțat de curând că se căsătorește cu tatăl acestuia, în vârstă de 74 de ani, scrie atinkaonline.com.

Liza Goddard a divorțat de soțul ei, Jason Harwood, după mai puțin de un an de căsătorie, în 2003.

Acum, la 12 ani după, femeia va deveni mama vitregă a fostului ei soț. Ea a anunțat că intenționează să se căsătorească cu tatăl bărbatului, John, care este cu 40 de ani mai mare decât ea.

Cei trei au locuit o vreme împreună, în timp ce Liza și Jason erau căsătoriți și încercau să economisească bani. Jason a mărturisit ulterior presei că avea senzația că tatăl ei și soția aveau încă de atunci o relație.

Cei doi tineri căsătoriți s-au mutat în cele din urmă singuri, dar în acel moemnt era deja prea târziu pentru mariajul lor. Au divorțat și au luat-o pe căi separate.

Jason a aflat îngrozit, acum, că fosta sa soție intenționează să trăiască alături de tatăl lui. Ba mai mult, chiar tatăl lui a scris asta pe Facebook. Mama lui Jason, fosta soție a lui John s-a declarat oripilată, dar a refuzat să comenteze bizara situație, scrie Sun.co.uk.

 

Mai multe articole despre:
divorţ soţie tată Liza Goddard