MENIU

I-a luat Dumnezeu mințile: de ce vrea acest bărbat să-și facă o rachetă și să se ducă în spațiu?

Un bărbat din America a spus că vrea să demonstreze că Pământul e plat. În acest demers a vrut să se lanseze într-o rachetă spre spațiu. A eșuat. Dar n-a renunțat. În 2019, a revenit cu forțe proaspete și de data asta vrea să ajungă în Antarctica. Și asta nu e tot. Fanii lui sunt pregătiți să vadă ce a mai plănuit cel supranumit "Nebunul" Mike. 

În noiembrie 2017, Mad Mike Hughes a încercat prima oară să zboare cu racheta personală. Atunci a fost oprit cei de la Bureau of Land Management.

Câteva luni mai târziu era iar la treabă. La sfârșitul lui ianuarie 2018, avea un nou loc de lansare și o nouă rachetă construită acasă. La mult așteptata lansare (pentru care unii au plătit pentru a o vedea), racheta nu a decolat.

După acest eșec, toată lumea a crezut că el va renunța. Dar n-a fost cazul așa. 

Ce vrea "Nebunul" Mike Hughes în 2019 ca să spulbere mitul despre Pământ?

"Nebunul" Mike a anunțat că vrea să își împingă limitele chiar mai departe, bazându-se pe ce a învățat în 2018. De data aceasta, are de gând să își încerce norocul din Antarctica.

În acest sens, el a anunțat o conferință pentru luna mai. Atunci va prezenta o lansare de rachetă spre „marginea spațiului" și o „expediție în Antarctica cu scopul de a ajunge la marginea lumii... pentru a demonstra odată și pentru totdeauna că Pământul este plat".

Bărbatul speră să ajungă cu racheta la linia Kármán, aflată la 101 kilometri deasupra Pământului, unde începe oficial spațiul.

„În acest fel, vom vedea ce formă are roca asta cu adevărat", a zis Hughes. „Mai mulți oameni se vor uita la asta decât cei care s-au uitat la falsa aterizare pe Lună. Va fi un eveniment incredibil, incredibil. Oamenii vor vedea ce văd eu pentru trei ore acolo sus și înapoi și se vor putea hotărî singuri".

Sursa

Mai multe articole despre:
pământ spaţiu pamant plat mad mike hughes