MENIU

Fenomenul înspăimântător petrecut peste noapte. S-au trezit dimineață și au văzut asta

Printre cele mai ciudate întâmplări legate de ''mega- seceta'' care a afectat California este aceea că un lac a secat complet în cursul unei singure nopţi, lăsând mii de peşti să putrezească în soare, conform website-ului Trunews.com, citat de epochtimes-romania.com.

Rezervorul Mountain Meadows, cunoscut şi sub numele de Walker Lake, a fost o locaţie populară de pescuit pentru familiile din zona Susanville, California. Lacul a secat în noaptea de 12 spre 13 septembrie.

Drepturile pentru administrarea apei sunt deţinute de Pacific Gas & Electric care foloseşte apa lacului pentru generarea de energie hidroelectrică.

“Am muncit din greu pentru a evita exact o astfel de situaţie dar realitate este că ne confruntăm cu o secetă serioasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Paul Moreno, pentru CBS Sacramento.

Oficialii PG&E au susţinut, de asemenea, că nu au deschis barajul pentru a evacua apa. Pur si simplu aceasta “s-a terminat”.

Un localnic a declarat că trebuie să existe un motiv ascuns pentru dispariţia apei.

“Întreaga situaţie mă face să cred că ei nu au dorit să salveze peştii şi le-a fost mai uşor să deschidă [barajul] sâmbătă noaptea”, a declarat Eddie Bauer pentru CBS Sacramento.

Mai multe articole despre:
lac California secetă Mountain Meadows