MENIU

Fapta groaznică a unui băiat de 17 ani din Rusia. A ucis "din curiozitate" şi s-a lăudat pe internet

Procuratura regiunii Tiumen, Federația Rusă, a arestat un adolescent de 18 ani, care a ucis un bărbat de 57 de ani, după care s-a lăudat cu fapta pe rețelele de socializare. Potrivit depozițiilor, acesta a comis omorul „din curiozitate”.

Băiatul a săvârșit crima la finele anului 2015, pe când avea 17 ani. Pentru a-și satisface curiozitatea, a făcut rost de un cuțit, un ciocan și câteva perechi de mănuși din cauciuc. Drept țintă, a ales un bărbat necunoscut în stare de ebrietate și i-a propus să-i țină companie la pahar. Apoi l-a dus într-un loc ascuns de ochii lumii și i-a aplicat câteva lovituri de cuțit în regiunea gâtului, după care l-a lovit cu ciocanul.

Trei luni de zile, crima a rămas nedescoperită, iar tânărul continua să discute pe Internet cu amicul său și cu alte două fete despre omorul comis, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Inițial, aceștia nu-l credeau și abia peste trei luni s-au adresat poliției, arătând dialogul cu el.

Băiatul suferă de personalitate multiplă, însă nu au fost depistate grave devieri psihice. El riscă până la 10 ani de închisoare.

sursa

Mai multe articole despre:
Rusia crimă adolescent