MENIU

Este doliu pe scena muzicii. Un artist a murit la 35 de ani chiar în timp ce cânta

Un eveniment tragic a șocat lumea artistică: un tânăr de 35 de ani și-a pierdut viața pe scenă, în timpul unui spectacol. Ayres Sasaki a murit aproape instantaneu după ce s-a electrocutat, în timp ce cânta la un concert organizat la Hotelul Solar din Salinopolis.

Tragedie pe scenă: Artist decedat în fața publicului

Incidentul s-a petrecut în fața unei mulțimi de spectatori. Conform rapoartelor preliminare, Ayres Sasaki s-ar fi electrocutat după ce a îmbrățișat un fan ud din public. Alte surse, inclusiv publicația Diario do Pará, susțin că artistul cânta la chitară în momentul în care a intrat în contact cu un cablu electric.

În urma tragicului eveniment, autoritățile din Salinopolis au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Experți au fost solicitați pentru a analiza circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Declarația reprezentanților hotelului Solar

Reprezentanții Hotelului Solar și-au exprimat regretul profund pentru pierderea lui Ayres Sasaki, subliniind că sunt alături de familia îndoliată. „Ne-am dedicat în întregime sprijinirii familiei sale și am avut grijă de aranjamentele necesare,” au declarat aceștia.

Ayres Sasaki este plâns nu doar de familie și prieteni apropiați, ci și de cei care l-au cunoscut ocazional. Regizorul Raphel Macedo a împărtășit un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și durerea și șocul pentru pierderea prietenului său.

„Încă greu de crezut și de asimilat!!! @sasaki.cantor... Atât de mulți ani de prietenie și o mulțime de istorie de spus... colegiul, colegiul și prietenia vieții! Întotdeauna o persoană minunată și iubită de toți! Mă bucur să fac parte din călătoria ta... ai urmat sfatul de a merge în lumea muzicii și ai fost foarte fericit cu ea. I-am făcut primele fotografii profesionale de lucru și astfel a mers minunat de bine cu spectacolele tale! Atât de multe momente prostești am petrecut și vom continua cu amintirile frumoase. Ascultarea Bikini Digger a fost imortalizată de gustul tău pentru băieți, suferința ta cu Clubul de Canotaj și povestea Portarului pârțâit... în sfârșit ... Planurile divine nu le explică nimeni, dar sunt sigur că ți-ai dori să rămâi în amintire prin vocea, bucuria și prietenia ta! Dumnezeu să te primească cu brațele deschise, fratele meu @sasaki.cantor Odihnește-te în pace! (emoji trandafir și trist)”.

                           Ayres Sasaki a murit la 35 de ani / Sursa foto - Presa străină