MENIU

Elodia de Australia. Un tânăr dispărut acum 16 ani, găsit în viață. Reacția lui, uluitoare

Un bărbat din Australia care a dispărut la începutul anului 2000 a fost găsit de familie în viață, în urmă cu câteva zile.

Bărbatul plecase să locuiască în Marea Britanie alături de unchiul său acum mai bine de 16 ani. În 1999, bătrânul s-a stins din viață în urma unui atac de cord. Ultima dată când familia și prietenii l-au văzut pe tânăr a fost la înmormântarea unchiului său, la începutul anului 2000, conform independent.co.uk.

De atunci, tânărul a dispărut fără urmă. Nici poliția britanică, nici cea australiană nu i-au dat de urmă timp de 16 ani. În urmă cu câteva zile, însă, bărbatul a fost găsit de familie într-un adăpost pentru oamenii străzii din Marea Britanie.

Rudele sale spun că în momentul în care l-au găsit, bărbatul a început să plângă în hohote, cu toate că el nu a încercat să-și contacteze familia deloc în acești 16 ani. Bărbatul a fost extrem de afectat de moartea unchiului său și, imediat după înmormântare, a trăit pe străzi și a furat din magazine bani și mâncare pentru a supraviețui.