MENIU

Efectele devastatoare ale consumului de heroină! Cum s-a tranformat această fată în 836 de zile

O tânără de 24 de ani, fostă dependentă de heroină, a publicat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu impact emoţional puternic prin care vrea să demonstreze că recuperarea este posibilă, iar tinerii care se confruntă cu această problemă au o şansă la o viaţă normală.

Fata pune accent pe transformările fizice determinate de recuperarea medicală. În prima poză, realizată în 2014, în arestul poliţiei tânăra arată neîngrijită, cu pete pe faţă şi privirea lipsită de expresie. În cea de-a doua, realizată la diferenţă de 836 de zile, ea este radiantă, cu părul strălucitor şi tenul impecabil.

Tânăra încurajează dependenţii de heroină să ceară ajutor. "Fără să întru prea mult în amănunte, vă spun că eram într-o relaţie abuzivă din cauza căreia am fost nevoită să-mi las fiica la mama. Am căzut în despresie, iar iubitul meu m-a împins spre consumul de heroină. După opt luni de consum zilnic, am fost arestată, i-am spus judecătorului că am o fiica şi am cerut ajutor", a spus ea conform Metro.co.uk.



Mai multe articole despre:
faţă consum de heroina dependenti de droguri