MENIU

Dominique Strauss Khan, gest scandalos, în procesul în care este acuzat de proxenetism

Fostul director general al FMI, Dominique Strauss-Kahn (DSK), a vorbit marți, în fața tribunalului care-l judecă pentru proxenetism, despre 'plăcerea sexului' pe care o experimenta la 'petrecerile libertine' ce i-au adus inculparea în acest proces, susținând totodată că are 'oroare de acea practică ce ar însemna folosirea prostituatelor', transmite AFP.

Totuși, DSK a părut destul de tensionat la începutul celor trei zile de audieri, el fiind în plus întâmpinat la tribunal de trei activiste Femen cu sânii goi care s-au aruncat asupra mașinii lui.

Odată ajuns în sala de judecată, el a relativizat frecventarea acestor petreceri, spunând că au fost doar 'patru întâlniri pe an, timp de doi ani', și la care, în opinia sa, 'nu a existat activitatea desfrânată' despre care vorbește acuzarea. În schimb, prostituatele aduse de prietenii lui DSK descriu adevărate orgii sexuale.

Una dintre ele, pe nume Munia, declară că nu a vorbit deloc despre bani cu DSK atunci când l-a întâlnit la o astfel de petrecere desfășurată într-un hotel select din Paris. Fosta prostituată precizează că a fost abordată de un om de afaceri, David Roquet, prieten al lui DSK, care a supus-o unui interviu pentru a vedea dacă ea ar putea fi agreată de acesta din urmă. Mai departe, ea vorbește despre un raport sexual 'brutal', dar consimțit, cu DSK.

 Mai multe pe Agerpres