MENIU

Doliu la Hollywood! Un celebru producător a murit la 77 de ani

Producătorul hollywoodian Jerry Weintraub, care a finanțat între altele și seria de filme "Ocean's Eleven" și a reprezentat artiști de calibrul lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 77 de ani.

Weintraub, care și-a încheiat cariera la studiourile Warner Bros, a murit în urma unei crize cardiace în Santa Barbara, California, a precizat, luni, purtătoarea sa de cuvânt, Michelle Bega, citată de Agerpres.

Fostul președinte al Warner Bros, Bob Daly, i-a adus un frumos omagiu: „Jerry era un tip grozav, o persoană cu totul specială. Oamenii ca el sunt foarte puțini, păcat că a plecat dintre noi. L-am cunoscut pe vremea când era un simplu agent la William Morris, înainte de a o întâlni pe (soția) Jane (Morgan). A avut o carieră îndelungată și a lucrat până în ziua în ultima zi. Jerry va rămâne mereu în amintirile noastre."

George Clooney, care a jucat în "Ocean's Eleven", precum și fostul președinte american George H.W.Bush au fost printre primii care i-au adus omagiu lui Weintraub, din a cărui filmografie am putea menționa, de exemplu, seria "Karate Kid".

Protagonistul din „Karate Kid”, actorul Ralph Macchio a afirmat la aflarea veștii:  „Spre marea mea durere, prietenul meu și fostul producător Jerry Weintraub a murit subit. A fost un om iubit și admirat. Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-l odihnească în pace.”

Ultimul film la a cărui producție lucra Weintraub este un remake după "Tarzan", cu Alexander Skarsgaard, Christoph Waltz și Samuel L.Jackson în rolurile principale.

Mai multe articole despre:
moarte Hollywood doliu producător Jerry Weintraub