MENIU

DOLIU! Cel mai mare conspiraționist al pandemiei de COVID-19 a fost răpus de virus convins că are dreptate

Robert David Steele a murit

Un cunoscut teoretician al conspirației antisemite din SUA și al conspirației COVID-19, care a numit pandemia de coronavirus drept păcăleală, a murit în urma infectării cu virusul. 

Robert David Steele, fost agent CIA, a devenit un avocat foarte vocal al teoriei conspirației Q-Anon, negând vehement realitatea pandemică provocată de COVID-19.

În timp ce pe internet circulau fotografii cu Steele conectat la un aparat de ventilație.

În ultima postare înaintea morții, acesta a scris pe blogul său că a fost depistat pozitiv la ”ceea ce ei numesc COVID”, spunând că rezultatul medical e că plămânii nu îi mai funcționează.

Moartea lui Steele a fost anunțată pe rețelele de socializare de adeptul său Mark Tassi, care a spus: „Robert a murit și totul este foarte suspect”.

Un articol scris de Steele pentru un site web de extremă dreapta în 2019 abunda în atacuri antisemite, printre care și afirmația că nu există nicio distincție între credința iudaică și sionismul ca mișcare politică.

Robert David Steele descria Holocaustul nazist ca fiind un „mit inventat”.

Acesta susținea că „răspândirea actuală a perversiunii și transgenderismului este o consecință directă a subversiunii sioniste menite să dilueze, să slăbească și să distrugă fibra morală a Americii”.