MENIU

Doi români au provocat un scandal monstru într-un spital din Italia. Medici bătuţi cu bestialitate

Sursa foto: Pixabay

Doi români au creat un scandal monstru într-un spital din Italia. Carabinierii din regiunea Ragusa au fost solocitați să intervină de urgenţă după ce bărbații au luat la bătaie personalul medical dintr-un spital.

Potrivit publicaţiei La Sicilia, cei doi români erau însoţitorii unei persoane care avea nevoie de îngrijiri medicale. Supăraţi că ruda lor nu este tratată cu prioritate, ci trebuie să-şi aştepte rândul, aceștia i-au luat la bătaie pe medicii si asistentele din camera de gardă.

Doi medici au fost bătuţi cu bestialitate şi au nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale. O asistentă a devenit şi ea ţinta agresorilor şi s-a ales cu două coaste rupte, astfel că va avea nevoie de 25 de zile de îngrijire medicală.

Cei doi români au devastat şi camera de gardă, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie pentru a-i linişti.

Unul dintre agresori are 43 de ani, iar cel de-al doilea este fiul acestuia în vârstă de 15 ani. Bărbatul va fi judecat pentru vătămare corporală gravă şi ameninţare. Minorul are aceleaşi capete de acuzare, doar că el va fi judecat de un tribunal pentru minori din Catania.

Angelo Aliquo, directorul spitalului din Ragusa, spune că un asemenea incident nu poate fi iertat de către autorităţi mai ales în această perioadă în care personalul medical este suprasolicitat. Aliquo mai spune că nu este pentru prima dată când românii provoacă astfel de momente.

Mai multe articole despre:
romani scandal italia medici batuti