MENIU

Doctorul mi-a spus că urma să mor pe 1 decembrie. Drama unei tinere care a reușit să fenteze moartea

O tânără de 25 de ani este ținută în viață de un săculeț pe care îl poartă permanent cu ea. O intervenție chirugicală i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Hayley Kelsey din Marea Britanie a povestit că problemele ei au început în 2016, pe când se afla în Turcia unde lucra ca reprezentant al unei companii. 

Tânăra acuza crampe, diaree și dureri de stomac care nu mai încetau și credea că este de la gheață sau dieta ei, așa că a decis să-și schimbe stilul de viață. Între timp, medicii i-au pus tot felul de diagnostice, printre care și probleme cu hemorozii, însă probleme ei persistau, ba chiar sângera. 

Într-un final, i s-a spus că are boala intestinului inflamator și trebuie să facă operație, astfel șansele ei de supraviețuire erau extrem de mici. Ea s-a prezentat la medic pe 29 noiembrie și i s-a spus că urma să moară pe 1 decembrie. 

Era atât de speriată că nu știa dacă va supraviețui, și-a luat rămas bun de la familia ei. S-a trezit după operație și s-a văzut cu acel săculeț în zona abdomenului și a fost speriată. 

Acum Hayley spune că o pungă în zona abdomenului nu te poate opri să faci ceea ce îți dorești și că este recunoscătoare că este acum în viață și că se simte mai bine. 

Mai multe articole despre:
operaţie boală