MENIU

Dezvăluiri șocante în cazul dispariției din 2007 a unei minore: Principalul suspect i-a făcut mărturisiri unui coleg de celulă român

Noi informații au apărut în legătură cu cazul dispariției lui Madeleine McCann, fetița britanică dată dispărută în 2007, în timp ce se afla în vacanță în Portugalia cu familia sa. 

Misterul care înconjoară această dispariție ar putea fi elucidat datorită unor mărturisiri făcute de principalul suspect, aflat în prezent în detenție. Acesta ar fi împărtășit detalii cutremurătoare unui coleg de celulă român, Laurențiu Codin, în vârstă de 50 de ani.

Confesiuni tulburătoare

Potrivit lui Codin, suspectul l-ar fi întrebat dacă ADN-ul unui copil ar putea fi prelevat din oase îngropate. În timpul conversației, acesta i-ar fi povestit că în Portugalia a pătruns într-o zonă locuită de persoane înstărite, unde a intrat într-o casă printr-o fereastră deschisă, căutând bani. În loc de bani, ar fi găsit un copil, pe care l-ar fi răpit. La scurt timp după aceea, zona ar fi fost împânzită de polițiști și câini, iar suspectul ar fi fugit cu copilul în mașină.

Laurențiu Codin a relatat aceste mărturii la Tribunalul Regional din Braunschweig, Germania, conform publicației The Mirror. „Mi-a spus că era în Portugalia și a intrat într-o casă unde căuta bani. A găsit în schimb un copil și l-a luat. Câteva ore mai târziu, poliția și câinii erau peste tot, așa că a fugit cu mașina sa”, a declarat Codin.

„Mi-a spus că, în Portugalia, el a furat acolo. Era într-o regiune unde sunt hoteluri și locuiesc oameni bogați. Mi-a spus că era un loc cu o fereastră deschisă, el mi-a spus asta. Căuta bani. A spus că nu a găsit niciun ban, dar a găsit un copil și a luat copilul. A spus că, două ore mai târziu, erau polițiști și câini peste tot, așa că apoi a plecat din zonă.

Spun doar ce mi-a spus el. Mi-a spus că o persoană era cu el, cu care se certase, se presupune că era femeia lui. El a spus că a luat copilul în Portugalia în mașina sa, iar în momentul în care poliția și câinii erau la casă, a plecat cu mașina și a dispărut. M-a întrebat dacă ADN-ul unui copil poate fi prelevat din oase îngropate în pământ”, a declarat Laurențiu Codin.

Mărturisiri despre răpirea fetelor

Mai mult, suspectul i-ar fi dezvăluit colegului său de celulă că avea un obicei de a răpi fete, pe care le agresa în duba sa. În confesiunile sale, el ar fi spus că pe unele dintre fete le păstra, iar pe altele nu, fără însă a menționa că le-ar fi ucis. „Vorbea despre o fată, dar nu știu dacă spunea adevărul. A povestit că a avut un autobuz și că a luat-o cu el. A spus că a păstrat unele dintre fete, dar nu și pe altele. Nu a spus niciodată că le-ar fi ucis”, a adăugat Codin.

„Vorbea despre o fată, nu știu dacă ceea ce spunea a fost adevărat sau nu. A spus că avea un autobuz și că a luat-o cu el. A spus că a păstrat unele dintre ele, dar nu și altele, dar nu a spus niciodată că le-a ucis. Vorbim de fete, nu de băieți. Nu toate deodată, întotdeauna câte una pe rând. Mi-a povestit despre două. A spus că a luat pe cineva, a făcut s** cu ea, dar nu a ucis-o”, a mai spus el, conform sursei citate.

Aceste mărturii tulburătoare ar putea oferi o nouă pistă în elucidarea dispariției lui Madeleine McCann, unul dintre cele mai mediatizate cazuri de răpire din ultimele decenii. Rămâne de văzut dacă aceste confesiuni vor aduce noi dovezi în ancheta aflată încă în desfășurare.