MENIU

Dezvăluiri emoționante: Ce conținea plicul de pe sicriul Prințesei Diana, scris de Harry

Moartea Prințesei Diana, survenită pe 31 august 1997, a lăsat o durere profundă în inimile oamenilor din întreaga lume. Pentru fiul ei cel mic, Prințul Harry, pierderea a fost cu atât mai devastatoare, având doar 13 ani la momentul tragediei. În ziua înmormântării, Harry a dorit să-i lase mamei sale un ultim mesaj care să rămână pentru totdeauna în amintirea tuturor.

Recent, noi informații au fost dezvăluite cu privire la acele momente încărcate de durere, inclusiv detalii despre ceea ce a scris Harry pe un bilețel așezat deasupra sicriului Prințesei. Conform jurnalistei Katie Couric, în noua sa carte, aceasta a observat detalii emoționante din timpul ceremoniei de la Westminster Abbey, unde sicriul Dianei era împodobit cu flori și avea un simplu cartonaș pe care Harry scrisese, de mână, „Mummy”.

Gestul dureros al Prințului Harry

Acest moment, în care sicriul Prințesei Diana a fost purtat pe străzile Londrei, a fost urmărit de milioane de oameni. În fața cortegiului se aflau cei doi fii ai săi, Harry și William, mergând cu capetele plecate în semn de respect și suferință. Harry, devastat de pierderea mamei sale, și-a exprimat durerea prin acel simplu bilețel, care a impresionat o lume întreagă. Katie Couric scrie că, în acele clipe, era evident că nu era doar despre moartea uneia dintre cele mai faimoase femei din lume, ci despre doi copii care își pierduseră mama.

Refuzul lui Harry de a accepta moartea mamei sale

Într-un interviu sincer, Prințul Harry a povestit cum, pentru o lungă perioadă, a refuzat să creadă că mama sa a murit cu adevărat. Deși cortegiul funerar a fost marcat de o tăcere apăsătoare și de sunetele înfundate ale cailor care trăgeau carul funebru, Harry nu putea accepta realitatea. El mărturisește că spera ca întreaga tragedie să fie doar o înscenare, un plan bine pus la punct de mama sa pentru a scăpa de presiunea constantă a vieții publice.

„Ce liniște a fost. Îmi amintesc plânsul ocazional și ţipetele cuiva. Îmi amintesc de zgomotul făcut de copitele cailor pe drum. De frâiele cailor, de carul funebru, de roţi, de pietrişul sub picioarele noastre, dar, mai ales, tăcerea.

(Nu). Pentru o lungă, lungă perioadă, am refuzat să accept că ea s- dus... a dispărut. O parte din, știi, ea nu ne-ar face niciodată asta, dar și o parte din, poate că toate acestea fac parte dintr-un plan”, a povestit Prințul Harry în cadrul unui interviu., a declarat Prințul Harry într-un interviu emoționant.

Moartea Prințesei Diana a marcat profund viața celor doi prinți, dar gestul simplu și profund al lui Harry a rămas un simbol al iubirii sale necondiționate pentru mama sa, „Prințesa Inimilor”.