MENIU

Detalii halucinante despre românii răniți la Londra! Ce urma să se întâmple chiar în ziua atacului?

Atentat terorist la Londra

Apar noi informații despre cei doi români răniți în atentatul terorist de la Londra. Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat că iubitul fetei se pregătea să o ceară în căsătorie chiar în momentul atacului. 

Tânăra rănită în atentat se află în continuare în stare gravă, însă au fost înregistrate evoluții pozitive, potrivit Ambasaderi României în Regatul Unit. Prietenul ei a fost extenat, fiind în afara oricărui pericol, mai informează sursa citată. 

"Cetăţeanul român rănit în incident a fost externat şi se află în afara oricărui pericol, în timp ce partenera acestuia se află sub îngrijire medicală. Starea sa, deşi rămâne în continuare gravă, este stabilă, fiind înregistrate unele evoluţii pozitive. Ambasada României, împreună cu autorităţile britanice, acordă familiei întreaga asistenţă necesară. Eventuale informaţii viitoare legate de starea de sănătate a pacientei vor fi aduse la cunoştinţa publicului doar cu acordul familiei", precizează misunea diplomatică română, potrivit Mediafax.

Ambasadorului român la Londra, Dan Mihalache, a dezvăluit că iubitul tinerei se pregătea să o ceară în căsătorie pe aceasta la momentul accidentului, conform The Independent.

Cei doi români se aflau, miercuri, pe Podul Westminster atunci când teroristul a intrat cu mașina în zona destinată pietonilor. În urma impactului, tânăra a fost aruncată în râul Tamisa, fiind salvată de forțele de ordine și transportată de urgență la spital. 

Mai multe articole despre:
Londra tânără iubit Dan Mihalache