MENIU

Descoperire șocantă: Un tânăr dat dispărut a fost găsit mort într-un supermarket abandonat

Un caz de dispariție nerezolvat timp de zece ani a avut o întorsătură neașteptată în ianuarie, când muncitorii care demontau un supermarket abandonat din Council Bluffs, Iowa, au făcut o descoperire cutremurătoare. Rămășițele unui fost angajat, dat dispărut din 2009, au fost găsite ascunse în spatele unui frigider.

Tânărul a fost dat dispărut în 2009

Tânărul, identificat ulterior ca fiind Larry Ely Murillo-Moncada, a fost localizat în spațiul îngust dintre frigider și perete. Identitatea sa a fost confirmată cu ajutorul ADN-ului părinților și recunoașterii hainelor pe care le purta în ziua dispariției.

Larry Ely Murillo-Moncada a dispărut pe 28 noiembrie 2009, după o ceartă cu părinții săi și o stare de agitație extremă, posibil cauzată de medicamente. Părinții au raportat imediat dispariția, dar toate eforturile poliției de a-l găsi au fost în zadar. Autoritățile au contactat rude, agenții, centre de detenție și chiar agenția SUA pentru Imigrare și Aplicare a Vămilor, fără succes.

Cum s-a întâmplat tragedia

Ancheta recentă a relevat că Murillo-Moncada s-a întors la fostul său loc de muncă, supermarketul No Frills, în noaptea dispariției. Se pare că s-a urcat deasupra frigiderelor, într-un spațiu folosit pentru depozitare și pauze neoficiale. Într-un tragism neprevăzut, tânărul a căzut în spațiul de 18 inci dintre frigider și perete și a rămas prins acolo. Zgomotul constant al compresoarelor frigorifice a făcut imposibilă auzirea oricăror strigăte de ajutor.

Autopsia a confirmat că nu au existat semne de traumă, iar cazul a fost clasat ca un deces accidental. Descoperirea a adus în sfârșit o clarificare într-un caz care a tulburat familia și comunitatea timp de un deceniu.