MENIU

Descoperire șocantă! Cadavrul unei femei a fost găsit învelit în pături îmbibate în săpun după 2 luni

Într-o descoperire macabră, cadavrul unei femei de 77 de ani a fost găsit într-o locuință din Teramo, provincia Abruzzo din Italia, după ce a fost ascuns timp de două luni de fiica sa. Franca D'Agostino a fost găsită decedată în locuința sa pe 21 iulie, în stare avansată de descompunere, datorită încercărilor fiicei sale de a camufla mirosul cu ajutorul unor pături îmbibate în săpun lichid.

De ce a recurs femeia la acest gest

Conform autopsiei, Franca D'Agostino murise de cel puțin două luni înainte de descoperire, iar acest lucru a fost confirmat și de declarațiile vecinilor care nu o mai văzuseră de mult timp. Femeia, identificată ulterior ca fiind fiica Francăi, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată că a ascuns moartea mamei sale în mod intenționat. Pătura umedă și săpunul folosite pentru a acoperi cadavrul au estompat mirosul neplăcut, inițial confundat cu o scurgere de canalizare.

Fiica decedatei, care locuia cu mama ei, a declarat că a așteptat ca aceasta să se „trezească” din moarte, o afirmație care a ridicat suspiciuni în rândul anchetatorilor. De asemenea, aceasta nu a oferit explicații clare privind acoperirea cadavrului și, în prezent, se află internată în secția de psihiatrie a spitalului din Giulianova.

Atât femeia de 43 de ani, cât și mama sa, aveau istorii de probleme psihice și au fost internate anterior în spitale de psihiatrie. Cele două trăiau într-un mediu familial dificil și degradat, care a contribuit probabil la această situație tragică.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a stabili detaliile exacte ale cazului. Ancheta va verifica dacă fiica decedatei a continuat să încaseze pensia mamei sale după moartea acesteia și dacă a fost implicată în mod activ în păstrarea cadavrului. Autoritățile cercetează de asemenea dacă femeia a făcut cercetări privind modalitățile de conservare a cadavrului, conform surselor citate de FanPage.