MENIU

Declaraţie şocantă despre imigranţi. Ce spune ministrul britanic de Externe

Imigranţii veniţi din Africa şi din Orientul Mijlociu ameninţă structura socială şi standardele de viaţă din cadrul Uniunii Europene, afirmă ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, explicând că Blocul comunitar nu are capacitatea de a primi milioane de oameni aflaţi în cautarea unei noi vieţi.

"Trebuie să reuşim să rezolvăm această problemă prin repatrierea persoanelor care nu au dreptul să solicite azil", a declarat Hammond, aflat în vizită în Singapore, referindu-se la criza imigranţilor din Orientul Mijlociu şi Africa.

"Reglementările Uniunii Europene le permit imigranţilor să fie destul de încrezători că nu vor fi retrimişi în ţările de origine", a adăugat şeful diplomaţiei britanice, conform Mediafax.

"Aceasta nu este o situaţie sustenabilă, pentru că Europa nu se poate proteja, nu poate să îşi păstreze standardele de viaţă şi structura socială dacă acceptă milioane de imigranţi din Africa", a adăugat Hammond.


Puţine persoane ştiu că roşiile nu se păstrează în frigider. Explicaţia dată de specialişti este simplă. Conform cercetătorilor, roşiile trebuie păstrate la căldură, pentru că într-un mediu rece sunt supuse unor modificări chimice, care duc la pierderea aromei şi schimbarea texturii.