MENIU

CUTREMUR NEPAL. Nou mesaj de la alpinistul român Alex Găvan: "Fiţi alături de mine!"

CUTREMUR NEPAL. Nou mesaj de la alpinistul român Alex Găvan: 'Fiţi alături de mine!' / Foto: nbcnews.com

CUTREMUR NEPAL. Alpinistul roman Alex Gavan a transmis un nou mesaj, luni, anuntand ca a fost salvat din tabara din Nepal.

CUTREMUR NEPAL. "Am zburat la Lukla, viu si nevatamat. Acum nu mai e timp pentru catarat, ci pentru a-i ajuta pe oamenii din Nepal. Fiti alaturi de mine! Detalii in curand, pe Facebook", scrie, pe Facebook, Alex Gavan.

Cutremur Nepal. Alpinistul român Alex Găvan,surprins de avalanşă pe Everest: "Alergând pentru viaţă"

Echipa de sprjin a alpinistului roman anunta ca detalii suplimentare vor fi oferite in curand pe pagina oficiala Alex Gavan.

CUTREMUR NEPAL. Sunt peste 3800 de morţi, potrivit bilanţului oficial

CUTREMUR NEPAL. Cel putin 4.100 de persoane au murit in Nepal in urma cutremurului de sambata, cu o magnitudine de 7,8 grade pe scara Richter, au declarat oficialii, in timp ce peste 6.500 de persoane au fost ranite.

Zeci de persoane au murit, de asemenea, in China si India. Oficialii au declarat insa ca bilantul victimelor ar putea creste pe masura ce se ajunge in zonele montane izolate din vestul Nepalului, scrie ziare.com.

CUTREMUR NEPAL. Cutremurul a declansat o avalansa uriasa care a ingropat partial tabara de baza in care se aflau numerosi alpinisti straini si ghizii lor nepalezi. Cel putin 18 persoane au murit si alte 60 au fost ranite.