MENIU

Cum au SCANDALIZAT doi români Marea Britanie. Camerele au surprins totul!

Doi români au fost filmați de camerele de supraveghere dintr-un supermarket britanic în timp ce buzunăreau o octogenară. C.M.V., de 44 de ani, alături de un complice, au urmărit femeia vulnerabilă când intra să facă cumpărături într-un magazin Aldi din Shropshire.

Complicele i-a distras atenția femeii, în timp ce C.M.V. i-a luat poșeta fără ca aceasta să simtă ceva. Tribunalul din Telford nu l-a pedepsit cu închisoarea pe hoț, ci doar l-a pus să plătească 192,5 lire sterline compensație, 185 de lire sterline cheltuieli de judecată și 85 de lire sterline către victimă.

Procurorul Abigail Hall a spus că suspectul a urmărit victima, care nu știa că a fost vizată, de-a lungul coridoarelor supermarketului. Ea nu și-a dat seama că banii și cardurile de fidelitate îi fuseseră furate până când a ajuns la casă pentru a-și plăti bunurile.

Românul, care era în Marea Britanie timp de mai puțin de 12 luni, a scos banii din poșetă, pe care a aruncat-o într-un coș de gunoi.

Apărătorul lui V. a declarat instanței că acesta regretă ceea ce a făcut și are remușcări.

Impresionaţi de povestea femeii, oamenii simpli au făcut o chetă online pentru pensionară şi au strâns aproape 5000 de liere sterline pentru ea.

sursa

Mai multe articole despre:
Marea Britanie furt români bătrână