MENIU

Cum a reacționat un bărbat care a fost declarat mort din greșeală. Nimeni nu credea că este în viață

Un bărbat din India a recurs la o măsură extremă pentru a demonstra că este în viață, după ce a fost declarat mort din greșeală. Baburam Bhil, un bărbat de 40 de ani din Rajasthan, a ales să comită un act de violență pentru a atrage atenția asupra situației sale disperate.

Greșeala care l-a înfuriat pe bărbat

Baburam Bhil s-a confruntat cu o problemă gravă după ce autoritățile locale au emis din greșeală un certificat de deces pe numele său. În ciuda eforturilor sale de a rezolva situația prin căi legale și apeluri către autoritățile locale, precum și intervenții din partea bătrânilor satului, toate demersurile sale au fost în zadar. Frustrat de faptul că risca să-și piardă toate proprietățile din cauza că nu avea familie care să-l reprezinte, Bhil a ajuns la concluzia că singura soluție pentru a atrage atenția autorităților era să recurgă la acte de violență.

Pe 19 iulie, Baburam Bhil a pus în aplicare planul său disperat. Înarmat cu un cuțit și o sticlă cu benzină, acesta a pătruns într-o școală locală, unde a declanșat un atac de proporții. Atacul a avut consecințe grave, două cadre didactice și un părinte fiind răniți grav. Bhil a luat, de asemenea, mai mulți elevi ostatici, iar incidentul a declanșat o alertă de urgență.

Ce explicație a avut bărbatul

Poliția a intervenit rapid și l-a arestat pe agresor. În timpul interogatoriului, Baburam Bhil a explicat că acțiunile sale au fost motivate de disperarea de a dovedi că este în viață. „Am încercat toate căile legale pentru a rezolva problema certificatului de deces, dar fără succes. Am recurs la acest act extrem în speranța că va determina autoritățile să acționeze”, a declarat Bhil.

Se pare că planul lui Bhil a avut un oarecare succes, deoarece poliția a anunțat că va lua măsuri pentru a rezolva problema certificatului de deces. Totuși, în ciuda acestei soluționări, bărbatul s-ar putea confrunta cu pedepse legale severe pentru infracțiunile comise.