MENIU

Crimă terifiantă: Cinci copii de 12 și 14 ani au ucis un bărbat

Un incident tragic a zguduit comunitatea din Leicestershire, Anglia, unde cinci copii, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au fost arestați sub suspiciunea de a fi comis o crimă brutală asupra unui bărbat de 80 de ani. Victima, care își plimba câinele în parcul Franklin din Braunstone, a fost atacată duminică seara, în jurul orei 18:30.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Potrivit poliției, bătrânul a fost descoperit grav rănit în parc și, deși a fost transportat de urgență la spital, viața lui nu a mai putut fi salvată. A decedat ulterior la Queen's Medical Center din Nottingham, unde urma să fie operat din cauza leziunilor grave ale coloanei vertebrale.

Agresorii, patru fete și un băiat, cu vârste de 12 și 14 ani, au reușit să fugă de la locul faptei înainte de sosirea echipajelor de urgență. În ciuda acestui fapt, anchetatorii au reușit să îi identifice și să îi aresteze pe toți cei cinci suspecți marți, la două zile după atac.

Polițiștii încearcă să elucideze misterul

Inspectorul de poliție Emma Matts a lansat un apel către public, solicitând martorilor sau oricui ar avea informații legate de incident să se prezinte pentru a ajuta la elucidarea acestui caz șocant. „Încă avem nevoie de oameni care se aflau în zonă să vină să ne spună dacă au văzut ceva sau au informații care ne-ar putea ajuta”, a declarat aceasta.

Un detaliu tulburător este că fiica bărbatului a fost cea care l-a găsit, întins la pământ, după ce a auzit țipete din casă, situată în apropierea parcului. Femeia a povestit că tatăl ei se afla la doar câteva secunde de casă când a fost atacat, adăugând o notă tragică la acest incident deja devastator.

Braunstone, locul unde a avut loc crima, este situat la aproximativ 4 kilometri sud-vest de centrul orașului Leicester.