MENIU

Copii rămaşi fără tată, părinţi fără copii. 2 mașini, pulverizate într-un teribil accident: 5 morți

Cinci oameni au murit în urma unui teribil accident care a avut loc în weekend la Băcioi, în Republica Moldova. Ei aveau între 28 şi 46 de ani. Rudele victimelor sunt sfâşiate de durere, scrie Publika.md. Ele spun că doi copii, unul în vârstă de numai nouă luni şi altul de opt ani, au rămas fără tată. 

În urma accidentului o femeie şi-a pierdut doi fii. Unul, în vârstă de 38 de ani, era căsătorit şi avea o fiică de opt ani. Cel de-al doilea băiat avea 30 de ani şi nu era căsătorit. Ambii se aflau în automobilul care ar fi încercat o depăşire.

În urma accidentului, a murit şi şoferul microbuzului. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă de doar nouă luni. Unchiul victimei povesteşte că în acea noapte fatală el se ducea la piaţă să câştige bani pentru a-şi întreţine familia.

Tatăl victimei este convins că persoanele care organizează raliuri neautorizate pe această porţiune de drum se fac vinovate de producerea accidentului.

Bărbatul spune că şoferul automobilului ar fi ieşit pe contrasens pentru a evita o altă ciocnire.

Mai mulţi martori au afirmat că maşinile care staţionau pe marginea drumului participau la curse. Poliţiştii susţin însă că în noaptea de sâmbătă spre duminică nu au fost organizate raliuri auto ilegale.

Tragedia s-a produs pe traseul Chişinău - Cimişlia. Un automobil ar fi ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un microbuz.

Mai multe articole despre:
accident Republica Moldova bacioi