MENIU

Cine este motociclistul care a murit pe „drumul morții” din Italia. Adrian avea 47 de ani

Un român de 47 de ani, Adrian Ciprian Hristu, a murit într-un accident devastator în Italia, în apropiere de Forli. Tragedia s-a petrecut pe „drumul morții” dintre Forlimpopoli și Meldola, o rută cunoscută pentru numeroasele accidente rutiere.

Un accident fatal pe o șosea periculoasă

Accidentul s-a produs miercuri, 10 iulie, la intrarea pe podul Bidente, între localitățile Forlì și Bertinoro. Motocicleta lui Adrian, o Kawasaki, s-a izbit violent de un autoturism de lux marca Range Rover. În urma coliziunii, motocicleta a luat foc, iar trupul lui Adrian a fost aruncat la câțiva metri pe șosea.

Deși cauzele exacte ale accidentului nu sunt încă cunoscute, se pare că Adrian a lovit autoturismul care circula în aceeași direcție și încetinise pentru a vira pe o stradă laterală. Impactul a fost atât de puternic încât motocicleta s-a transformat într-o torță.

Eforturi zadarnice de salvare

Echipele medicale au ajuns rapid la fața locului și au încercat manevre de resuscitare pentru a-l salva pe Adrian. Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar medicii au constatat decesul.

Adrian Hristu Ciprian locuia de mai mulți ani în Italia și era bine cunoscut în comunitatea locală. Moartea sa tragică a șocat și îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut.