MENIU

Cine aduce PACEA în Ucraina. Israel, liderul mondial al negocierilor. Singurul serviciu de spionaj care îl ține în frâu pe Putin - câștigătorii de facto ai războiului

Vladimir Putin este, fără doar și poate, cel mai urât dintre pământeni. Și totuși, pare să iasă învingător din războiul care a înviat moartea. La finalul măcelului, Rusia va primi fix ce și-a dorit din secunda în care și-a pus în cap să radă de pe fața pământului Ucraina: o poziție geostrategică la care nici cele mai puternice state militarizate n-ar fi îndrăznit nici măcar să viseze. Nu va mai fi nicio discuție despre extinderea NATO nicăieri, cu atât mai mult spre Rusia. În plus, Putin va câștiga controlul asupra rezervelor de uraniu, atât de importante în echilibrul nuclear, dar și controlul Mării Negre. Aici intră în scenă Israelul, singurul stat care deține cheia războiului. Brusc, și totuși nu total neașteptat, ținând cont că țara non-NATO este singura dintre cele numite "democratice" care nu a impus sancțiuni Rusiei și are canale de comunicare directe cu ambele țări combatante, Israelul se va poziționa ca lider mondial de negociere, devenind de facto a patra putere a lumii - SUA-China-Rusia-Israel. Interesant este faptul că cel mai influent serviciu de informații privind situația din Ucraina, cu rol decisiv în finalizarea negocierilor pentru PACE, se va dovedi a fi Mossadul. Nu CIA, nu KGB, nu MI5 sau alte povești.

Cheia rezolvării războiului din Ucraina nu stă nici în Rusia, nici în Ucraina, nici în SUA, ci în Israel, potrivit unor surse Realitatea. În aproximativ două săptămâni, se va ajunge la un acord de pace mediat de Israel. 

De ce Israel? Fiind țară non-NATO, singura dintre cele numite "democratice" care nu a impus sancțiuni Rusiei și care are canale de comunicare directe cu ambele țări combatante, se va poziționa ca lider mondial de negociere, devenind de facto a patra putere a lumii (SUA-China-Rusia-Israel). În plus, Israel este singurul aliat strategic al SUA și NATO cu care Rusia nu este în adversitate, ci intr-o relatie privilegiată, însuși Vladimir Putin având o relație specială cu această țară.

Cine câștigă din războiul din Ucraina. Cum se reconstruiește viitorul 

Fără doar și poate, principalul câștigător economic este SUA. Cele mai mari 5 companii de armament din lume sunt americane. Zecile de miliarde anual de la Germania și Japonia (și poate jumătatea de trilion pe an de la toate statele lumii care măresc bugetele de apărare) vor dubla, tripla, cvadrupla cifrele de afaceri ale acestor companii. Ce au câștigat cei cu vaccinurile va fi mărunțiș comparativ cu asta...

Rusia câștigă și ea. Mult! Primește o poziție geostrategică invidiată de toate marile puteri ale lumii. Nu va mai fi nicio discuție vreodată despre extinderea NATO nicăieri, și exclus spre Rusia. În plus, câștigă control pe rezervele de uraniu, importante în echilibrul nuclear, dar și controlul Mării Negre.

Cu ce se alege Ucraina? Cel mai probabil, un trilion, două, ca "plan de reconstrucție". Făcută cu firmele care trebuie. 

Interesant este faptul că cel mai influent serviciu de informații privind situația din Ucraina, cu rol decisiv în finalizarea negocierilor pentru PACE, se va dovedi a fi Mossad. Nu CIA, nu KGB, nu MI5.

Șah la cel mai înalt nivel. Ce urmează după semnarea acordului de PACE?

A doua zi după semnarea acordului de pace, va apărea valul 6. Nu al extinderii NATO, ci al extinderii pandemiei. Vom intra, tot peste noapte, în stare de alertă și restricții.

Nimeni nu are vreun interes pentru război nuclear. Pentru ce să omoare găina cu ouă de aur? Dimpotrivă - o vor lăsa să ouă în pace, odată ce și-a făcut linia de ouat și distribuție de ouă. Nu vor mai avea nimic de făcut decât să numere banii. 

Războiul din Ucraina începe să unească masele

Social Media devine pe față jucător activ în geopolitică. Brexit, Trump, pandemie, acum războiul, toate având o mare componentă de influențare prin intermediul platformelor marilor companii tech poziționate clar de o anumită parte, din ce în ce mai pe față. Big 5 care conduc acum lumea sunt: Pharma-Defense-Oil-Tech-Banks. Și să nu uităm de bănci: cineva trebuie să împrumute și să gestioneze trilioanele.

Restul... e doar film artistic. Cu drame reale, dar nu mai puțin cu interese foarte pragmatice și cinice în spatele lor. Fără drame nu aveau justificări pentru tot ce va urma. S-a format masa de manevră și oamenii sunt ocupați cu ceva. Dacă nu ai de lucru, ți se găsește de lucru. Nu?

Mai multe articole despre:
mossad israel razboi ucraina vladimir putin