MENIU

Cel mai temut interlop român din Mexic se teme pentru viața lui. Cere protecția președintelui țării

Interlopul Florin Tudor, zis „Rechinul”

Interlopul Florian Tudor, cunoscut ca fiind Rechinul, este închis în Mexic de mai bine de un an. El a început să piardă controlul asupra oamenilor și a banilor pe care i-a făcut din infracțiuni. În urmă cu ceva timp, interlopul a ajuns să ceară protecția președintelui Mexicului. 

După ce a fugit de autoritățile din Mexic, acum se roagă să fie ajutat. Interlopul român susține că este de fapt victima unor jocuri de interese între fostele și actualele puteri politice locale.

„În cazul în care mi se întâmplă ceva sau îmi vor cauza dispariția, vă încredințez dumneavoastră, Domnule Președinte, sănătatea și viața fiului meu, Florian (...) pentru că mi-au luat deja tot ce aveam și mi-au distrus firmele”, a scris Rechinu într-o scrisoare deschisă adresată președintelui Mexicului.

În aceeași scrisoare, Florian Tudor mai povestește despre perchezițiile autoritățile de acum 2 ani, care au fost, în opinia lui, abuzive. Mai mult de atât, un bărbat identificat de FBI ca fiind un apropiat al Rechinului a fost ucis recent într-un complex de clădiri din Mexic.

În ciuda faptului că este închis în Mexic, afacerile interlopului român par să meargă în continuare. Un martor colaborator al FBI a dezvăluit că el a reușit să o corupă pe Laura Fernandez, candidată la funcția de guvernator. Martorul susține că Tudor a investit mulți bani, astfel încât, dacă aceasta câștigă, să poată să construiască hoteluri și ferme în Puerto Morelos, un oraș din Mexic.