MENIU

”Cea mai frumoasă cerere în căsătorie”. Gestul unui bărbat pentru iubita sa face furori pe Facebook

Credea că urmează să meargă într-o excursie cu iubitul ei, la munte, ca să se relaxeze, însă când a ajund la destinație a primit un cadou neașteptat.

Fata i-a găsit, în vârful muntelui, pe prietenii ei cei mai buni și pe rudele apropiate. De față cu ei, bărbatul a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie, gest care a emoționat-o până la lacrimi,

Tânăra a acceptat, însă câteva clipe mai târziu și-a dat seama că surpriza nu se terminase aici. Iubitul ei a venit cu două rochii de mireasă și cu un costum de ginere, a anunțat-o că totul este pregătit pentru o nuntă și a întrebat-o dacă dorește să se căsătorească pe loc, în vârf de munte, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Câteva ore mai târziu, după ce mirii și invitații au fost machiați, coafați și s-au îmbrăcat elegant, cununia a fost oficiată.

”A știut exact ce-mi doresc. Nu mă vedeam căutând ore în șir după rochie, stabilind lista cu invitați și alte detalii stresante. Așa am putut să mă concentrez la ceea ce contează cu adevărat când vine vorba de nuntă - la relația noastră”, a povestit fata, care spune că a avut parte de cea mai frumoasă cerere în căsătorie pe care și-ar fi putut-o imagina, potrivit huffingtonpost.com.

 

 

 

 

 

Foto: Landon Momberg