MENIU

Caz șocant! O profesoară de matematică a fost arestată după ce s-a descoperit că are o relație de iubire cu un elev de liceu

O profesoară de matematică din Missouri a fost condamnată la închisoare după ce s-a descoperit că întreținea o relație inadecvată cu un elev de liceu.

Hailey Clifton-Carmack, care preda la Laquey High School din Pulaski County, a fost arestată în ianuarie 2024 și a primit o sentință de patru ani de detenție după ce și-a recunoscut vinovăția în cadrul unui acord cu instanța. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, ea va participa la un program de reabilitare pentru agresori sexuali. După 90 de zile, va fi reevaluată pentru a se stabili dacă este eligibilă pentru eliberare condiționată, în funcție de progresul său, conform raportului publicat de The Independent.

S-a aflat de idilă după ce profesoara și-a arătat zgârieturile de pe spate

Incidentul a ieșit la iveală după ce un alt elev a semnalat comportamentul inadecvat al profesoarei. Acest lucru s-a întâmplat după ce victima a arătat colegilor săi zgârieturile pe care le avea pe spate, care au fost provocate în timpul unor întâlniri intime cu Clifton-Carmack. Mai mulți colegi au menționat că profesoara părea să aibă o apropiere excesivă față de unii dintre elevi.

La început, profesoara a negat acuzațiile, dar o percheziție a telefonului său a scos la iveală mesaje compromițătoare, care au confirmat natura relației.

 În timpul anchetei, tatăl elevului implicat a confirmat existența relației și a declarat că, la un moment dat, profesoara i-a forțat pe alți elevi să asiste la actele lor intime. Bărbatul a fost și el pus sub acuzare pentru că, deși a știut de escapadele amoroase, nu a anunțat poliția.