MENIU

„Bebelușul miracol” s-a născut în mijlocul uraganului Milton: O tânără mamă povestește întreaga experiență

O poveste incredibilă de supraviețuire și speranță a ieșit la lumină în timpul furiei uraganului Milton, când o femeie de 22 de ani, Kenzie Lewellen, a născut un băiețel în plină furtună.

 Incidentul a avut loc în Port Charlotte, Florida, în ciuda condițiilor extrem de periculoase, relatează Sky News prin intermediul Mediafax.

Aflată în săptămâna 39 de sarcină, Kenzie și-a început travaliul chiar în momentul în care casa ei era deja afectată de inundații, cu uraganul Milton pregătindu-se să lovească statul. Cu sprijinul mamei sale și al partenerului său, Dewey Bennett, tânăra mamă a pornit într-o călătorie riscantă către Spitalul Memorial Sarasota din Venice, Florida.

Drumul anevoios către spital

Deși drumul a fost extrem de periculos, Lewellen a ajuns în siguranță la spital, însă din cauza poziției necorespunzătoare a copilului, a fost necesară o cezariană de urgență. Pe durata travaliului, ea a fost martoră la devastările provocate de furtună, văzând cum un copac a fost smuls din rădăcini prin fereastra salonului său de spital.

                   Bebelușul alături de mama sa / Sursa foto - Presa străină

În ciuda tuturor obstacolelor, băiețelul, Dewey Lester Bennett IV, s-a născut în siguranță, cântărind 3,6 kilograme. „Este un bebeluș miracol”, a declarat Lewellen, emoționată de supraviețuirea fiului ei în aceste condiții extrem de dificile.