MENIU

Bătrână, prinsă furând pâine și câteva frunze de salată. Ce i-au făcut polițiștii

Împinsă de sărăcie, o bătrână din Italia s-a văzut nevoită să fure dintr-un magazin pentru a avea ce pune pe masă. Incidentul a avut un final fericit, pentru că, în loc să fie arestată, femeia a primit în dar alimentele sustrase. Acestea au fost plătite de carabinierii chemați să o încătușeze.

Femeia în vârstă de 63 de ani a încercat să fure produse dintr-un supermarket din Penne, provincia Pescara, relatează La Repubblica.  

Incidentul a avut loc într-un supermarket din Penne, în provincia Pescara. Un carabinier care se afla la cumpărături în timpul liber a fost abordat de șeful magazinului. Acesta i-a raportat prezența unei doamne care încerca să ascundă în poșetă și buzunare mai articole luate de pe rafturile magazinului. Deși fusese descoperită, femeia a încercat totuși să plece fără să treacă pe la casa de marcat. 

Carabinierul a oprit-o și a chemat o patrulă. În acel moment, femeia nu și-a ascuns starea de sărăcie extremă și, plângând, și-a recunoscut fapta, predând polițiștilor ceea ce furase: câteva felii de pâine, niște frunze de salată, fructe și alte obiecte esențiale. 

Impresionați de drama bătrânei, carabinierii au plătit contravaloarea bunurilor pe care i le-au dăruit, iar patronul magazinului a decis să nu depună plângere.