MENIU

Bătaie cu macetele: două bande rivale fac legea pe stradă, într-un oraș britanic. Polițiștii au fost și ei atacați

Bătaie cu macetele: două bande rivale fac legea pe stradă, într-un oraș britanic / Captură video

Imagini terifiante vin dintr-un oraș din Marea Britanie. Mai multe bande de tineri din zonă s-au luat la bătaie cu macetele ziua în amiaza mare. Zeci de turiști îngroziți au luat-o la fugă. Polițiștii au intervenit de urgență, însă au fost atacați și ei. Șase persoane au fost arestate, iar oamenii legii continuă cercetările. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Bandele de tineri din zonă se războiesc orbește, ceea ce a dus la o explozie a violențelor și crimelor sexuale. Localnicii sunt terifiați de tot ce se întâmplă și povestesc că înainte zona era considerată una sigură, plină de turiști. Acum luptele în stradă sunt la ordinea zilei.

Răfuială cu macete între traficanți de droguri din București. Trei suspecți, arestați preventiv

Situația a ajuns la un apogeu la începutul lunii, atunci când mai mulți tineri s-au luat la bătaie cu macetele, ziua în amiaza mare. Nici polițiștii care au intervenit la fața locului nu au scăpat de furia lor și au fost atacați.

Un șofer din Galați a fost dat în urmărire generală și consemn la frontiere după ce a atacat cu maceta un alt participant la trafic

Șase persoane au fost arestate după violențele în stradă. Statisticile poliștilor arată că doar în luna iunie au fost înregistrate 280 de crime pe fondul violențelor. 

Mai multe articole despre:
macete bataie macete oras britanic turisti