MENIU

Bărbat din Republica Moldova, ucis în bătaie și, mai apoi, incendiat. Motivul halucinant care a dus la cumplita crimă

Bărbat din Republica Moldova, ucis în bătaie și, mai apoi, incendiat. Motivul halucinant care a dus la cumplita crimă

Sfârșit înfiorător pentru un bărbat în vârstă de doar 32 de ani din Republica Moldova! Doi bărbați sunt acuzați că l-au bătut pe tânăr până l-au lăsat fără suflare, iar apoi au dat foc cadavrului în încercarea de a-și ascunde urmele. Se pare că în spatele crimei ar fi fost gelozia unuia dintre bărbați, a cărui concubină ar fi fost sedusă de tânărul ucis. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Bătaia a început după ce victima a mers în casa unui vecin, unde alături de el și cumnatul acestuia a consumat mai multe băuturi alcoolice. Tânărul s-a luat la ceartă cu unul dintre ei din cauza unei femei, iar în scurt timp situația a degenerat.

O nouă crimă zguduie țara. O femeie a fost ucisă de propriul copil cu mai multe lovituri de cuțit

Extrem de supărat, individul l-a tras în curtea casei pe tânărul de 32 de ani, unde l-a lovit cu pumnii și picioarele. Atacul asupra victimei a fost atât de violent încât omul nu a avut nicio șansă. Sub ploaia de lovituri, tânărul și-a dat ultima suflare.

Crimă Snagov. Tânărul de 21 de ani care a ucis un șofer de ridesharing, i-a ascuns trupul și a fugit cu mașina, reţinut pentru OMOR

După ce a văzut că tânărul a murit, vecinul în a cărui curte a avut loc crima a încercat să acopere urmele faptei. Împreună cu ucigașul, a adus iarbă uscată cu care au acoperit cadavrul. Mai apoi, i-au dat foc.

Cei doi bărbați au fost arestați pentru 72 de și sunt cercetați într-un dosar penal pentru crimă.