MENIU

Bărbat, arestat pentru tentativă de omor, după ce ar fi prăbuşit intenţionat de pe o stâncă o maşină cu o femeie şi doi copii înăuntru - VIDEO

Operațiune de salvare/ Captură video Facebook California Highway Patrol

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din California a fost arestat, marţi, după ce ar fi prăbuşit intenţionat, de pe o stâncă înaltă,  maşina în care se afla împreună cu o femeie şi doi copii minori, relatează CNN.

Cei patru ocupanţi ai maşinii au supravieţuit miraculos, după ce vehiculul a plonjat cel puțin 76 de metri sub şoseaua pe care se afla şi a căzut într-o zonă stâncoasă de plajă, cunoscută sub numele de Devil\"s Slide (Panta Dracului), la aproximativ 30 de kilometri sud de San Francisco.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă. Când poliţia şi echipele de salvare au ajuns la faţa locului, au găsit doi adulţi şi doi copii de 4 și 9 ani într-o maşină Tesla care, conform imaginilor din spațiul online, este serios avariată.

Pentru salvarea adulților a fost nevoie de intervenția unui elicopter, în timp ce pentru a-i extrage pe copii din mașină pompierii au fost nevoiți să coboare în rapel pe stâncă.

Cei patru au fost duşi apoi la un spital local, având răni grave, potrivit poliţiei rutiere.

Momentan, relaţia dintre şofer şi pasagerii mașinii nu a fost clarificată.

"Pe baza dovezilor colectate, anchetatorii au dezvoltat cauzele probabile ale acestui incident şi au ajuns la concluzia că a fost un act intenţionat", a mai spus poliţia rutieră într-un comunicat în care anunţă arestarea şoferului pentru tentativă de omor şi punerea în pericol a copiilor. El va fi dus în închisoarea din comitatul San Mateo după ce îşi va încheia tratamentul în spital.

Mai multe articole despre:
barbat a restat california amsina stanca omor femeie copii