MENIU

ATACUL din Paris. COMPLICEA TERORISTULUI din MAGAZIN a fost LOCALIZATĂ

Hayat Boumeddiene, soţia lui Amedy Coulibaly, autorul atacului de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, s-ar afla în Turcia sau în Siria sau TURCIA potrivit informaţiilor obţinute de presa franceză, scrie MEDIAFAX. 

Potrivit ediţiei electronice a cotidianului Le Parisien, cea mai căutată femeie din Franţa s-ar afla în prezent în Siria, după ce ar fi călătorit la 2 ianuarie la bordul unui avion pe ruta Madrid-Istanbul, în compania unui bărbat al cărui frate este cunoscut de serviciile franceze de informaţii. Serviciile de informaţii turce notează că femeia a traversat frontiera turco-siriană joi, 8 ianuarie. Ea avea un bilet retur pe ruta Istanbul-Madrid pentru vineri, 9 ianuarie, dar femeia de 26 de ani nu s-a aflat la bordul acestui avion. Cotidianul Liberation scrie de asemenea că Hayat Boumeddiene s-ar putea afla în Turcia sau în Siria.

Sambata, presa franceza anunta ca autoritatile o cauta in continuare pe presupusa partenera a lui Coulibaly, Hayat Boummedienne, care se afla pe lista suspectilor dupa incidentul in care Coulibaly a ucis o politista, joi dimineata.

Vineri dupa-amiaza, politia franceza a dat publicitatii fotografiile a doua persoane - un barbat si o femeie - suspectate de implicare in atacul de joi dimineata de la Montrouge (o suburbie din sudul Parisului), in care o politista a fost ucisa. Politia anunta ca Amedy Coulibaly (32 de ani) si Hayat Boumeddiene (26 de ani), care sunt "susceptibili a fi inarmati si periculosi", fac obiectul unor mandate de urmarire.