MENIU

Bilanțul victimelor, reviziuit: a cincea persoană și-a pierdut viața! Poliția confirmă decesul

Poliția metropolitană londoneză transmite că un bărbat rănit în atacul care a avut loc, miercuri, în zona Westminster și-a pierdut viața, aceasta fiind a patra victimă a teroristului.

“Detectivii care investighează atacul terorist din Westminster pot confirma că un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit în această seară, după ce a fost deconectat de la aparatele ce-l țineau în viață”, au scris polițiștii într-un mesaj postat pe Twitter. 

Statul Islamic a revendicat joi după-amiază atentatul comis miercuri la Londra. Autoritățile britanice au oferit deja unele detalii despre identitatea atacatorului, dar s-au ferit până acum să anunțe niște concluzii clare.   

Miercuri, un bărbat a intrat cu mașina în trecători pe podul Westminster din Londra, după care a oprit în gardul clădirii Parlamentului britanic - Westminster Palace -.

A pătruns, apoi, în curtea instituției, unde a înjunghiat un polițist. În total, cinci persoane au murit, printre care și atacatorul și polițistul rănit, și alte 40 au fost rănite. Între răniți se numără și doi români, unul în stare gravă.

Mai multe articole despre:
morţi atac terorist atac londra