MENIU

AŞA arată faţa unui teroriste din Europa! A ademenit poliţiştii în apartamentul său, apoi...

O femeie de 31 de ani din Irlanda a fost condamnată la 16 ani şi 4 luni de închisoare, după ce a încercat să ucidă, în două rânduri, ofiţeri de poliţie cu ajutorul unor dispozitive explozive artizanale. 

Christine Connor a mărturisit că a încercat să îi ucidă pe ofiţerii de poliţie după ce i-a atras în apartamentul său, în două rânduri şi a spus că era "în război" cu poliţia din Irlanda.

Prima încercare nu a avut succes, deşi dispozitivele improvizate au explodat, dar cea de-a doua încercare s-a soldat cu rănirea celor doi poliţişti pe care ea îi ademenise spunând că este bătută de iubit.

Poliţia a spus că femeia este "o persoană periculoasă, care i-a exploatat pe alţii pentru a-şi hrăni propriile ideologii bizare", printre care se numără şi lupta împotriva poliţiei din Irlanda.

În locuinţa femeii au fost găsite dispozitive explozive, telefonul şi pantofii sporţi folosiţi de Connor în momentul atacurilor, dar şi mai multe laptop-uri şi carduri sim, scrie Belfast Telegraph. 

Femeia folosea fotografia unui manechin suedez pentru a seduce bărbaţi pe internet şi a-i convinge să se implice în, spune poliţia, "aspiraţiile ei teroriste". Connor îşi dorea eliberarea Irlandei de Nord de sub tutela Marii Britanii. 

Doi bărbaţi pe care femeia i-a cunoscut online, i-a păcălit folosind fotografia unui model cunoscut, iar apoi a încercat să îi recruteze pentru scopurile sale extremiste, şi-au pus pus capăt zilelor. Ambii au fost chestionaţi de poliţie, iar unul dintre ei era american.

Mai multe articole despre:
poliţie Irlanda teroristă christine connor