MENIU

Are doar 21 de ani, dar a fost dată afară de la 30 de locuri de muncă, în doi ani. Motivele?

A fost concediată de 30 de ori în ultimii doi ani, iar părinţii ameninţă că o dau afară din casă dacă nu-şi găseşte un loc de muncă stabil. La numai 21 de ani, o tânără din Marea Britanie a ajuns subiectul unui documentar realizat de MTV şi vedetă peste noapte, fiind considerată angajatul pe care niciun patron nu şi l-ar dori, scrie Adevărul.

Robyn are o atitudine ostilă, este nepoliticoasă, nu dă doi bani pe părerea celor din jur, chiar dacă sunt şefii ei, iar această atitudine se contabilizează în 30 de locuri de muncă schimbate în numai doi ani. A fost concediată inclusiv de la McDonald’s, unde lucra la drive in, după ce i s-a adresat unui client care a enervat-o cu apelativul “rahatule“.

Cu o altă ocazie, tânăra a fost dată afară pentru că şi-a numit şefa “căţea“, iar atunci când lucre într-o închisoare a intrat în conflict cu unul dintre condamnaţi, prilej cu care i-a arătat degetul mijlociu.

Perioada cea mai scurtă petrecută la un nou loc de muncă a fost de şase ore, la un restaurant italian unde a preparat cocktailurile comandate cu orice ingrediente i-au picat în mână, informează publicaţia Daily Mail. Robyn, dar şi părinţii ei, au acceptat să se implice în documentarul realizat de MTV, “Fired by Mum and Dad“ în speranţa că astfel îşi va schimba atitudinea şi norocul. Tânăra a avut în acest răstimp şansa unei perioade de probă la un salon de înfrumuseţare de lux din Londra.